take away
Voorgerechten of to share
Gemarineerde Zalm met Limoendressing (€ 16)
Vitello Tonnato (€ 18)
Assortiment artisanale Charcuterie en tapenades (€ 19)
Thaise Vissoep met krokante groentjes en kokkels (€ 21)
Hoofdgerechten
Huisgemaakte Vol au Vent met pureegourmande (€ 21)
Wangetjes traag gegaard metwintergroentjes en krieltjes (€ 24)
Kabeljauw à l’Ostendaise met garnaaltjesen mosselen (€ 26)
Ossobuco met Pasta Buccatini engremolata (€ 24)
Dessert
Tarte Tatin van Peer met karamel (€ 6)
Crèpe Comedie Française (pannekiekjes met vanille crème enchocoladesaus) (€ 6)
Crème Brûlée met Oranjebloesem (€ 6)
Bestellen
Telefonisch vanaf woensdag 22/12/21
– Vanaf 10u voor middagafhaling
– Vanaf 16u voor avondafhaling
Bereikbaar op het nummer:
Last minute bestellingen dienen minstens 2 uur voor afhaal geplaatst te worden.