take away

Voorgerechten of to share

Gemarineerde Zalm met Limoendressing (€ 16)

Vitello Tonnato (€ 18)

Assortiment artisanale Charcuterie en tapenades (€ 19)

Thaise Vissoep met krokante groentjes en kokkels (€ 21)

Hoofdgerechten

Huisgemaakte Vol au Vent met pureegourmande (€ 21)

Wangetjes traag gegaard metwintergroentjes en krieltjes (€ 24)

Kabeljauw à l’Ostendaise met garnaaltjesen mosselen (€ 26)

Ossobuco met Pasta Buccatini engremolata (€ 24)

Dessert

Tarte Tatin van Peer met karamel (€ 6)

Crèpe Comedie Française (pannekiekjes met vanille crème enchocoladesaus) (€ 6)

Crème Brûlée met Oranjebloesem (€ 6)

Bestellen

Telefonisch vanaf woensdag 22/12/21

– Vanaf 10u voor middagafhaling

– Vanaf 16u voor avondafhaling

Bereikbaar op het nummer:

059 41 30 85 of 0492 07 30 85

Last minute bestellingen dienen minstens 2 uur voor afhaal geplaatst te worden.

Scroll to Top